На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Вторник, 17 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  14:01
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Новий канал знімає шостий сезон сериалу "Будиночок на щастя"

10.09.2024

Новий канал знімає шостий сезон сериалу Будиночок на щастя

Режисер улюбленого комедійного серіалу розповів деталі сюжету, а виконавиця однієї з головних ролей Віталіна Біблів – як готується до зйомок.

П’ятий сезон комедійного серіалу Нового каналу "Будиночок на щастя" був абсолютним лідером теледивлення. Чи потрібні ще причини, аби прийняти рішення про створення продовження історії? Глядачу подобається – команда працює. Тож уже сьогодні, 10 вересня, стартували зйомки шостого сезону, який можна буде побачити в ефірі Нового каналу навесні 2025 року. До речі, розпочали з нової креативної традиції: куштування квашених помідорів з трилітрової банки.

– Ох, деякі серіали стільки не живуть, а ми лише розминаємося, – з усмішкою коментує режисер "Будиночка на щастя" Сергій Атрощенко. – Почнемо з головного! У п'ятому сезоні був любовний трикутник, а в шостому у Макса зʼявиться ще одна пасія. Через нову кохану чоловік навіть думатиме покинути Сеньківку... Також у першій серії відкриється дитячий садочок, про який заявили наприкінці попереднього сезону. Менший син Васі та Люби Тарасик піде в цей дитсадок, а Вася стане головою батьківського комітету. Любі ж доведеться виправляти всі "косяки" чоловіка. Все як завжди. Але точно з гумором і добром! Ми дуже стараємося зробити цей сезон не менш потужним за попередні. Можливо, він взагалі буде найкращим!

З особливим трепетом про старт зйомок нового сезону говорить виконавиця однієї з головних ролей.

– Як дитина чекає Санта Клауса чи будь-яке інше свято, де дарують подарунки, так я чекаю "Будиночка на щастя". Весь рік мрію повернутися на знімальний майданчик та зустрітися з улюбленою командою, – з усмішкою ділиться Віталіна Біблів. – Читала сценарій нового сезону й відчувала, ніби зустрілася зі старими друзями. Буде багато неочікуваних поворотів: то Вася щось вчверить, як завжди, то Макс вскочить у халепу (сміється). Як готуюся до зйомок? Збираю нові фрази для Любані. Їх вже ого-го скільки є! Також перебираю яскраві шкарпетки, які колекціоную з усіх зйомок. Обов'язково переглядаю попередні серії. Зрозуміло, Любаня й так завжди живе в мені, але на період між зйомками йде у відпустку. І от перед створенням нового сезону я її помаленьку з санаторію вивожу та налаштовую на дивовижний атракціон із назвою "Будиночок на щастя".

У шостому сезоні "Будиночка на щастя" поряд із Віталіною Біблів побачите, як завжди, Назара Задніпровського, Костю Войтенка, Дашу Петрожицьку, Наталку Денисенко, Ярослава Федорчука, Марію Стопник та багатьох інших.

Стежте за новинами на сайті та в соцмережах Нового каналу, аби не пропустити цікаві деталі зі знімального майданчика шостого сезону "Будиночка на щастя"!


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Акторка Олена Олейнікова: Завжди мріяла зіграти сильну жінкуАкторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // 16.09

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // 16.09
Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // 13.09
"ЖК Сімейки" з Олесею Жураківською та Станіславом Бокланом: Знайомимось з персонажами нового серіалу СТБ // 13.09
На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // 13.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Акторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // Украина

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // Украина

Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // Украина

"ЖК Сімейки" з Олесею Жураківською та Станіславом Бокланом: Знайомимось з персонажами нового серіалу СТБ // Украина

На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.