На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Вторник, 17 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  14:04
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Телеканал 2+2 готує прем’єру воєнної драми до Дня захисників і захисниць України

09.09.2024

Телеканал 2+2 готує прем’єру воєнної драми до Дня захисників і захисниць України

1 жовтня, у День захисників і захисниць України, о 22:00 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єрний показ чотирисерійної воєнної драми "Евакуація". Серіал знято за підтримки держави. Це історія про вчителя інформатики з Польщі Марюса, який вирушає на пошуки та порятунок своєї 12-річної доньки Марії з окупованого російською армією Маріуполя.

Герой зустрічає неймовірних людей, які допомагають йому шукати доньку, та проходить дуже складний і небезпечний шлях: не раз опиняється на межі життя та смерті, під обстрілами пробирається крізь лінію фронту, потрапляє в полон. Українська воєнна реальність змінює чоловіка: зі скромного та нерішучого вчителя він перетворюється на справжнього героя свого часу.

Марюса зіграв 30-річний український актор Костянтин Темляк, який у травні 2024 року вступив до лав ЗСУ.

"Мій герой приїздить в Україну з надією, що швидко знайде свою доньку та без проблем зможе вивезти її в безпечне місце. Він впевнений - війна, яку розв'язала росія проти України, - просто політичний "конфлікт", дипломати та політики скоро домовляться. Він не сумнівається в дії Женевської конвенції, яка захищає його та його доньку. Проте, потрапивши на окуповану росіянами територію, його європейська віра у світло та справедливість розбивається об реальність. Ця поїздка кардинально змінює мого героя, він фактично помирає та оживає іншою людиною", - розповідає Костянтин Темляк.

Заради цієї ролі актор вчив польську мову, займався з репетитором і в кадрі міг переконливо говорити рідною мовою Марюса. Інші актори, які грали поляків, також вчили мову своїх героїв.

Доньку Марюса зіграла юна акторка Ніколь Немчик. У стрічці також знялися Олеся Самаєва, Катерина Варченко, Тетяна Злова, Лілія Цвєлікова, Євгеній Ламах, Роман Ясіновський, Євген Єфремов, Михайло Войчук, Сергій Сміян, Денис Шевченко, Тамара Морозова, Костянтин Корецький, Валерія Фокіна, Сергій Журавльов, Інна Мірошниченко, Олег Стефан, Владислав Писаренко, Володимир Гладкий, Сергій Сміян, Денис Шевченко та інші.

Зйомки відбувалися наприкінці осені та на початку зими 2023 року в Києві та області. Процес тривав всього 17 днів, але був дуже насиченим та складним. Адже знімали в лісах, у полях, при низьких температурах.

Не обійшлося під час знімань без курйозних моментів. Під час перевезення воєнної техніки, в якій були актори в російській формі, виникло непорозуміння з реальними українськими військовими. Вони були дуже здивовані, побачивши чоловіків у ворожій формі. Знімальній групі довелося пояснювати, хто вони насправді та що роблять в лісі Бучанського району.

Воєнну драму "Евакуація" знято компанією "1+1 Продакшн" на замовлення державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України". Режисер Денис Тарасов, оператор Євгеній Кирей, автор ідеї Тамара Молоткова, автори сценарію Тамара Молоткова, Марк Лимаренко, продюсер Тетяна Шуліка, виконавчий продюсер Андрій Пушкарьов.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Акторка Олена Олейнікова: Завжди мріяла зіграти сильну жінкуАкторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // 16.09

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // 16.09
Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // 13.09
"ЖК Сімейки" з Олесею Жураківською та Станіславом Бокланом: Знайомимось з персонажами нового серіалу СТБ // 13.09
На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // 13.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Акторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // Украина

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // Украина

Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // Украина

"ЖК Сімейки" з Олесею Жураківською та Станіславом Бокланом: Знайомимось з персонажами нового серіалу СТБ // Украина

На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.