На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 7 сентября
2627282930311 
пнвтсрчтптсбвс 
2345678 

на весь день
 Время:  02:28
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


"Кохання на виживання" повертається: хто стане новою ведучою популярного реаліті?

15.07.2024

Кохання на виживання повертається: хто стане новою ведучою популярного реаліті?

Так-так, саме ведучою! Ви готові? Вперше в історії проекту "Кохання на виживання" вестиме жінка – радіоведуча, комікеса, модель та співачка Лєра Товстолєс

Після перерви популярне реаліті "Кохання на виживання" повертається на екрани з 5-м сезоном! На глядачів чекає багато сюрпризів, але один з найголовніших розсекретимо просто зараз. Краш-тест стосунків пройдуть 15 українських пар, а допомагатиме їм у цьому нова ведуча реаліті – зірка шоу-бізнесу, акторка та співачка Лєра Товстолєс, яка неодноразово брала участь у проектах Нового в ролі учасниці.

– Кохання на виживання – це виклик для всіх, хто знімає цей проект та бере в ньому участь. Адже інколи через учасників ми можемо побачити себе. Це дуже сильне віддзеркалення, тому, звісно, і морально, і фізично я готувалася. Відчувала одразу, що це буде трансформація не лише учасників, а й моя, – зізнається нова ведуча реаліті "Кохання на виживання" Лєра Товстолєс. – Хочеться вчитися на помилках інших, а не на своїх, і реаліті саме про це. Я впевнена, що глядачі, так само як і я, проходитимуть через трансформації, коли з’являться ті чи інші проблеми у стосунках. Це буде цікавий шлях для всіх нас.

До того ж нова ведуча проекту знає не з чуток, через які труднощі доводиться проходити парам. – Я майже брала участь у цьому реаліті. Бо мій товариш Фіма (Фіма Константиновський – екс-ведучий проекту – прим. ред.), коли ми збиралися на дружні тусовки, проводив для нас "Кохання на виживання". Це було весело, і я вже навіть тоді змогла відчути те, що відчувають пари, проходячи різні випробування, – розповіла Лєра Товстолєс. – Інколи на проекті вони вперше розмовляють на гострі теми відкрито, бо інакше в цьому реаліті неможливо. Я буду ставити безліч запитань, на які пара, можливо, відповідатиме вперше. А розмова між двома – це вже перший крок до вирішення проблеми. Ну і, звісно, за короткий час вони пройдуть складні випробовування, наче експрес-курс всього їхнього життя разом. І тоді зрозуміють, чи хочуть дивитися цю романтичну комедію, або все ж таки їхнє життя буде схоже на хорор. Це неймовірна можливість зробити правильний вибір і зрозуміти, чи варто виживати заради кохання.

Вперше в історії проекту ведучою стала жінка. Адже до Лєри Товстолєс у ролі ведучих попередніх чотирьох сезонів були чоловіки. Безсумнівно, це додасть "Коханню на виживання" ще більше щирості та емоцій.

– Нова ведуча принесе у проект багато змін. Бо це зовсім інша атмосфера та енергетика, коли саме жінка, а не чоловік веде реаліті. Ми очікуємо, що завдяки Лєрі проект стане трохи м'якшим, елегантнішим, але не менш захоплюючим, – розповіла керівниця проекту "Кохання на виживання" Світлана Ковда. – Якщо раніше і команда проекту, і попередні ведучі-чоловіки сумнівалися, чи справді в парі є кохання, то зараз ми всі стали сентиментальнішими. І Лєра – жінка, сповнена енергії та віри в кохання, точно знає: любов – саме та річ, яка нас зараз рятує.

Чи вдасться закоханим парам зберегти почуття в екстремальних умовах та чи під силу їм випробування, які підготувала команда проекту? Дізнаєтеся дуже скоро. Стежте за анонсами на сайті та в соцмережах Нового.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Закадрові секрети серіалу Дрон: поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медекспертаЗакадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта // 06.09

Наталя Могилевська прийшла на кастинг? Чим вразив третій випуск "Неймовірних дуетів" // 05.09
Не їсть та спить по дві години на день: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок // 05.09
Суспільне інформаційно підтримає KyivBookFest // 05.09
"Дрон" починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу // 04.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Закадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта // Украина

Наталя Могилевська прийшла на кастинг? Чим вразив третій випуск "Неймовірних дуетів" // Украина

Не їсть та спить по дві години на день: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок // Украина

Суспільне інформаційно підтримає KyivBookFest // Украина

"Дрон" починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.