На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 7 сентября
2627282930311 
пнвтсрчтптсбвс 
2345678 

на весь день
 Время:  02:28
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Дитяче Євробачення – 2024: TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара в експертній раді Нацвідбору

13.07.2024

Дитяче Євробачення – 2024: TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара в експертній раді Нацвідбору

Стали відомі імена українських артистів, які долучаться до вибору фіналістів Національного відбору на Дитяче Євробачення – 2024. TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара стануть членами експертної ради у літній "зірковій школі", де навчатимуться учасники лонглиста. Цього року довгий список виконавців включатиме не більше 15 учасників, його оприлюднять на платформах Суспільного до 25 липня.

Євген Хмара стануть наставниками, вони направлятимуть учасників і допоможуть команді Національного відбору обрати шістку кандидатів на участь у фіналі, роблячи навчання ще більш продуктивним та корисним для юних талантів. Прослуховування й навчання артистів відбудеться на базі Будинку звукозапису Українського Радіо за участю професіоналів музичної індустрії, які допоможуть учасникам всебічно розвинути свої таланти, отримати нові знання та навички з вокалу, хореографії й акторської майстерності.

Фіналістка Нацвідбору на Євробачення у 2017 та 2018 роках TAYANNA поділилася, що вона — саме та артистка, яка починала творчий шлях з участі в конкурсах: "Мені приємно долучитись до цього проєкту, адже будучи малою, і я брала участь в дитячих конкурсах дуже багато разів, саме тому я розумію всі їхні хвилювання і вкладений труд".

Долучення до експертної ради Нацвідбору на Дитяче Євробачення стало для співачки й акторки Michelle Andrade великою честю: "Я сама, коли мені було 16, брала участь у конкурсах, і це був великий досвід, який привів мене до моїх мрій та сьогоднішнього моменту. Це велика відповідальність, особливо тому, що в конкурсі беруть участь діти. Дуже важливо бути з ними чесними, але водночас направляти їх так, щоб не зламати, а навпаки, надихати ставати сильнішими та кращими в цій справі, яка потребує не тільки таланту, а й значних зусиль".

Michelle Andrade вважає, що найвірніший критерій — обирати серцем: "Якщо воно йокнуло, значить все працює". Співачка також дає декілька порад: до останнього вірити в себе, бути сміливими у будь-якій справі, обовʼязково завершувати їх та працювати в задоволення.

Член Національного журі України на Євробаченні – 2023, піаніст і композитор Євген Хмара поділився своїми думками щодо участі в експертній раді Національного відбору Дитячого Євробачення. Каже, що для нього це велика відповідальність. Євген упевнений в тому, що вони знайдуть достойного кандидата для участі в конкурсі, який гідно представить Україну на міжнародній арені.

"Музика — це міжнародна мова, яка здатна відкривати потаємні частини наших душ і сердець, переносити нас у часі та дарувати любов і світло. Мої три поради:

Бути собою на сцені, усвідомлюючи себе як частину музики.

Дарувати любов, адже саме вона здатна творити дива.

Пам'ятати, що навіть перемога на Дитячому Євробаченні — це лише сходинка у великому просторі життя.

Сенс у тому, щоб бути в моменті і створювати рух — це і є величезне щастя!" — додав композитор.

За результатами навчання у "зірковій школі" та консультацій з експертами буде обрано 6 фіналістів Нацвідбору, після — відбуватиметься підготовка пісень, з якими учасники виступлять у фіналі. За написання авторських пісень для шістки фіналістів, цьогоріч відповідатимуть музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тарабарова та сонграйтер Євген Тріплов, за візуальну складову Нацвідбору та сценічні постановки учасників — режисер і креативний продюсер Євген Кот.

Фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення – 2024 відбудеться у вересні в форматі телевізійного концерту. Як і минулого року, до вибору представника України на Дитячому Євробаченні у фіналі відбору долучаться 3 члени журі та глядачі.

Нагадаємо, що цьогоріч Суспільне Мовлення отримало рекордні 309 заявок на участь у Національному відборі на Дитяче Євробачення. Приймання заявок тривало з 5 червня по 3 липня включно.

22-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення вперше в історії пройде в Іспанії. Фінал Дитячого Євробачення – 2024 відбудеться 16 листопада на арені Caja Mágica в Мадриді.

Минулого року Україну на Дитячому Євробаченні представила Анастасія Димид з піснею "Квітка", яку написала музична продюсерка Світлана Тарабарова. 9-річна Анастасія принесла Україні найкращий результат на Дитячому Євробаченні з 2018 року — 5-те місце. Всього українка отримала 128 балів: 45 — від журі й 83 бали від глядачів, завдяки чому опинилася на 3 місці в телеголосуванні.

Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери Євробачення.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення – 2024.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Закадрові секрети серіалу Дрон: поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медекспертаЗакадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта // 06.09

Наталя Могилевська прийшла на кастинг? Чим вразив третій випуск "Неймовірних дуетів" // 05.09
Не їсть та спить по дві години на день: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок // 05.09
Суспільне інформаційно підтримає KyivBookFest // 05.09
"Дрон" починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу // 04.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Закадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта // Украина

Наталя Могилевська прийшла на кастинг? Чим вразив третій випуск "Неймовірних дуетів" // Украина

Не їсть та спить по дві години на день: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок // Украина

Суспільне інформаційно підтримає KyivBookFest // Украина

"Дрон" починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.