На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 7 сентября
2627282930311 
пнвтсрчтптсбвс 
2345678 

на весь день
 Время:  02:28
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Як шукати спортивне натхнення в телевізорі? Ідеї *

12.07.2024

Як шукати спортивне натхнення в телевізорі? Ідеї *

У сучасному світі нових технологій та інновацій телебачення потрохи втрачає свої можливості та перспективи. Глядачі, а особливо, молодь все більше надають перевагу користуванню комп’ютером, перегляду відео в YouTube чи коротких роликів у TikTok. Однак, ще багато людей залишаються прихильниками телепрограм та телеведучих та отримують основну цінну інформацію саме з екрана. А як щодо тих, хто вже займається чи бажає розпочати заняття спортом? Чи можна отримати натхнення та мотивацію тренуватися, переглядаючи телевізор? Ми раді запропонувати вам кілька ідей.

А як щодо перегляду спортивних змагань?

Безліч спортивних турнірів та ігор транслюється по телебаченню. Якщо ви фанат футболу, баскетболу, волейболу, легкої атлетики, плавання, боксу і багатьох інших видів спорту, то серед величезного різноманіття телепрограм ви неодмінно натрапите на спортивні змагання. Якщо ви обожнюєте футбол, то в телевізорі майже кожного дня можна натрапити на гру між клубами футбольного чемпіонату чи на єврокубки.

Взимку по телебаченню транслюються зимові види спорту, зокрема, біатлон, слалом, санний спорт, хокей. Якщо ви обожнюєте будь-який із цих видів спорту або займаєтесь якимось із них, то перегляд змагань неодмінно вас вмотивує до досягнення нових спортивних висот.

Чи можна отримати спортивне натхнення, переглядаючи різноманітні фільми та серіали?

Звісно, що так. Якщо фільм чи серіал стосується спорту, чи спортсменів, то тут і так все зрозуміло. Свого часу фільм “Роккі” з Сільвестром Сталонне надихнув багатьох спробувати свої сили у боксі.

Фільм “Гол” створив ціле покоління молодих футболістів, а фільм “Форд проти Феррарі” посилив зацікавлення молоді Формулою 1. Інколи фільми чи серіали на спортивну тематику стають справжнім поштовхом для людини розпочати займатися спортом. Річ у тім, що багато хто вбачає у герою чи героїні фільму свого кумира. Відповідно, його чи її досягнення на спортивній арені у кіно мотивує глядача до власних спортивних звершень. Наприклад, після перегляду фільму “Шульга” чимало юних хлопців та дівчат пішли записуватися у секцію з боксу.

Чи реально знайти спортивну мотивацію, переглядаючи фільми про природу?

Якщо вам подобається перегляд роликів про природу, то є велика доля імовірності, що ви полюбляєте подорожувати та відкривати для себе нові незвідані куточки нашої земної кулі. Тобто, вам подобається туризм. Свого часу, на каналі Discovery було багато різноманітних телепередач про виживання в дикій природі та бушкрафтинг. Перегляд цих відео не тільки заполонив серця багатьох туристів, а й став у пригоді тим, хто опинився наодинці в обіймах дикої природи. Переглядаючи дані ролики та фільми глядачі навчалися виживати в екстремальних умовах, будувати житло, розпалювати вогнище та готувати їжу без будь-яких винаходів сучасної цивілізації.

Також перегляд фільмів на природну тематику виховало ціле покоління молодих туристів та природознавців. З фільмів можна отримати усю необхідну інформацію про одяг та спорядження, яке вам знадобиться під час подорожі. Наприклад, туристи знають, що міцне низьке трекінгове взуття найкращим вибором взуття для мандрівки в гори влітку є трекінгові черевики.

Якщо ви досі не знаєте, яке туристичне приладдя вам потрібне для майбутньої подорожі, то багато нової та важливої інформації можна почерпнути при перегляді кінофільмів та відеороликів. Зокрема, у будь-якій поїздці вам знадобиться килимок для того, щоб комфортно посидіти та відпочити. Ви можете переглянути матраци та туристичні килимки в магазині Sportano.ua.

Сподіваємось, що після прочитання цієї статі перегляд телевізора для вас стане куди більш раціональним і надихне вас до нових спортивних звершень та перемог.

 

* спонсорована стаття.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Закадрові секрети серіалу Дрон: поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медекспертаЗакадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта // 06.09

Наталя Могилевська прийшла на кастинг? Чим вразив третій випуск "Неймовірних дуетів" // 05.09
Не їсть та спить по дві години на день: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок // 05.09
Суспільне інформаційно підтримає KyivBookFest // 05.09
"Дрон" починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу // 04.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Закадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта // Украина

Наталя Могилевська прийшла на кастинг? Чим вразив третій випуск "Неймовірних дуетів" // Украина

Не їсть та спить по дві години на день: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок // Украина

Суспільне інформаційно підтримає KyivBookFest // Украина

"Дрон" починає розслідування на НТН: прем’єра першого серіалу власного виробництва каналу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.