На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 29 июня
17181920212223 
пнвтсрчтптсбвс 
24252627282930 

на весь день
 Время:  03:31
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Учасниця "Успішної": "Проєкт дав мені віру у власні сили"

26.06.2024

Учасниця Успішної: Проєкт дав мені віру у власні сили

Понад 1500 жінок! Саме стільки взяло участь офлайн та онлайн у нашому першому проєкті напряму "Успішна" — серії профорієнтаційних воркшопів для жінок. Заняття тривали шість місяців (з жовтня 2023 року по березень 2024 року) та охопили найрізноманітніші теми: від написання резюме та психологічної підготовки до змін і до створення та просування власного бренду. І поки "Фонд Маша" працює над продовженням та удосконаленням цього напряму роботи, ми хочемо ділитися успіхами наших учасниць. Сьогодні розкажемо історію Анастасії Онуфрієнко, власниці бренду одягу для вагітних і годуючих мам.

Насті 32 роки. Вона мама двох хлопчиків — Степана і Тараса — та дружина військовослужбовця. Сама родом з Дніпра, через повномасштабну війну була змушена виїхати з дітьми в Німеччину, але згодом повернулася в Україну й почала нове життя в Києві. Ще у 2020 році Настя народила свого другого сина та на повну відчула "біль" усіх годуючих мам — відсутність функціонального та водночас стильного одягу. Їй хотілося, аби мами могли годувати свою дитину будь-де без шкоди для здоров'я. Так з'явилася ідея і сили на створення одягу для вагітних жінок і годуючих мам.

— З моменту запуску мій бренд почав стрімко розвиватися. Я починала працювати з капіталом 30 тисяч гривень, а вже за рік без додаткових вкладень ця сума виросла в 7 разів! 2021-й був багатим на ідеї та розвиток. Я відшивала футболки, сукні, худі, а 2022-го ми планували масштабуватися та рости горизонтально, тобто розширювати не лише асортимент, а й послуги. Я хотіла відкрити офлайн-шоурум, створити не просто магазин, а спільноту для жінок, популяризувати грудне вигодовування, — згадує учасниця проєкту "Успішна" Анастасія Онуфрієнко.

Ідею Насті підтримав її чоловік, який в усьому їй допомагав: не тільки дав кошти на бізнес, а й спершувів усі фінансові справи. А коли з початком повномасштабного вторгнення дівчині з маленькими дітьми довелося виїхати за кордон, чоловік сам пакував та відправляв замовлення. Настя ж частину зароблених грошей віддавала на потреби ЗСУ, куди згодом вступив і її коханий.

На жаль, плани Анастасії зруйнувала війна. Жінка поставила на паузу власний бізнес і змогла відновити його лише після повернення в Україну в серпні 2023-го. Вона з дітьми оселилася у Києві. А на залишки коштів самотужки перевезла виробництво з Дніпра до столиці. Уже в новому для себе місті відшила нову колекцію весна-літо. А у жовтні 2023 року Анастасія Онуфрієнко заповнила анкету на "Успішну" — новий проєкт з профорієнтації жінок від "Фонду Маша". І пройшла. Щосуботи вона відвідувала Центр "Незламна" в Києві чи підключалася до заняття онлайн з дому й отримувала новий досвід та знайомства.

— Мені сподобалися всі блоки без виключення. Теми та лектори підібрані дуже грамотно. Я отримала безліч корисної інформації й одразу застосовувала її на практиці. Стала впевненішою в собі та навчилася не боятися змінювати профіль, презентувати себе роботодавцю чи грантодавцю, — зазначає Анастасія.

Як і мріяла учасниця "Успішної", вона почала продавати одяг власного виробництва в офлайн-бутику в Києві. А ще знайшла в собі сили та опанувала дотичну тему: пілатес для вагітних та жінок після пологів. Настя вже понад 10 років у цій сфері, а зараз здобуває освіту тренерки. Жінка запевняє, що проєкт "Успішна" їй трапився саме тоді, коли вона цього потребувала, і змінив її життя на краще.

— Зараз я шукаю фінансування, щоб і надалі шити одяг. Подаюся на різні гранти й, звісно, чекаю свого коханого вдома, щоб разом створювати й розвивати бізнес. Я не здаюся і роблю усе можливе для продовження бізнесу. Проєкт "Фонду Маша" дав мені віру у власні сили, — підсумовує Анастасія.

Про проєкт

"Успішна" — це один із напрямів роботи "Фонду Маша", який працює над розширенням економічних можливостей постраждалих від війни жінок. Ми прагнемо зменшити негативні економічні наслідки та надати українським жінкам підтримку в їхніх професійних прагненнях. Місія "Успішної" — допомогти українським жінкам досягти успіху та стати незалежними. Перший реалізований проєкт напряму — серія офлайн та онлайн-воркшопів від кар’єрних спеціалістів, консультантів з працевлаштування та психологів. На них було висвітлено різні теми: психологічна підготовка до змін, перші кроки до пошуку роботи, написання резюме та мотиваційного листа, проходження співбесіди. Впровадження першого блоку проєкту стало можливим за підтримки міжнародної неурядової організації United for Ukraine.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Нацвідбір на Дитяче Євробачення – 2024: останній тиждень приймання заявокНацвідбір на Дитяче Євробачення – 2024: останній тиждень приймання заявок // 26.06

"Їжачок": новий мультсеріал для наймолодших на "Бробаксі" // 26.06
На "НТН" відбудеться премʼєра серіалу "Гаваї 5.0" // 26.06
Серіал "Королева змій" поповнив кінодобірку з українською озвучкою на Київстар ТБ // 24.06
Суспільне покаже богослужіння до свята Святої Трійці // 22.06




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Нацвідбір на Дитяче Євробачення – 2024: останній тиждень приймання заявок // Украина

"Їжачок": новий мультсеріал для наймолодших на "Бробаксі" // Украина

На "НТН" відбудеться премʼєра серіалу "Гаваї 5.0" // Украина

Серіал "Королева змій" поповнив кінодобірку з українською озвучкою на Київстар ТБ // Украина

Суспільне покаже богослужіння до свята Святої Трійці // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.